Нова Година в Embudu Village 3*+, Малдиви

ПРОГРАМА

НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ НА МАЛДИВИТЕ В ХОТЕЛ EMBUDU VILLAGE 3*+

ПОТВЪРДЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ 28.12.2020-03.01.2021 година - 6 дни/ 5 нощувки
 

28.12.2020:

Среща на летище София за директен чартърен полет до Velana International Airport /MLE/ - Мале Ибрахим Насир. Полета ще се осъществи с авиокомпания Gulliv Air - полет номер TJJ703, тип самолет AIRBIS A330. Летището служи като основен вход към туристическата дестинация Малдиви и предлага връзки до основните летища по целия свят. По време на полета ще бъдат сервирани храна, безалкохолни напитки, вино и бира. Полета ще бъде с продължителност около 8 часа.

29.12.2020:

Кацане на летището, посрещане от фирмата партньор и насочване на местата за трансфер в зависимост от острова и хотела, който сте избрали и вида на трансфер до него. За тези, които са избрали хотели до които се стига с хидроплан е възможно малко изчакване заради разписанието на хидроплана. При пристигане на острова ще бъдете посрещнати и настанени от служители на хотела.

30.12.2020:

Свободно време за слънчеви бани и релакс, екскурзии за гмуркане покрай красивите коралови рифове и др.

31.12.2020:

Свободно време за слънчеви бани и релакс, екскурзии за гмуркане покрай красивите коралови рифове и др.

01.01.2021:

Свободно време за слънчеви бани и релакс, екскурзии за гмуркане покрай красивите коралови рифове и др.

02.01.2021:

Свободно време за слънчеви бани и релакс, екскурзии за гмуркане покрай красивите коралови рифове и др.

03.01.2021:

Освобождаване на стаята, трансфер до летището в Мале за директен полет до София.

ЦЕНИ И ДАТИ

Настаняване, ALL На човек в двойна Двама възрастни с едно дете до 1.99 год. Двама възрастни с едно дете 2-11.99 год. Трима възрастни
Бунгало супериор 1712 3454 4627 4994

Посочените цени са в евро, за пакет. Цените са валидни при записване до 26.10.2020 година.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

 • Самолетен билет с директен чартърен полет
 • Летищни такси
 • Трансфер с моторна лодка летище - хотел - летище
 • 5 нощувки на база ALL INCLUSIVE с включена Празнична Новогодишна вечеря
 • Mедицинска застраховка с лимит 20000€ с включени мед. разходи свързани с COVID 19 при пътувания в чужбина

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

 • Застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Допълнителни екскурзии
 • Разходи неупоменати в "Цената включва"

ПОЛЕЗНО

До Embudu Village 3*+ се стига с 20-минутен трансфер с моторна лодка от Международно летище Велана.

Комплекса разполага с класически плажни вили с оцветени в бяло стени, селски мебели от твърда дървесина и високи тавани. Водните вили разполагат със спани с балдахин и стъкло на пода. Всички категории вили разполагат със съвременни удобства, необходими за перфектната почивка. На разположение на гостите са ресторант и коктейл бар.

Полетно разписание:

28DEC SOFMLE 22:00 09:30+1
03JAN MLESOF 14:00 21:00

БЕЗВИЗОВ РЕЖИМ ЗА МАЛДИВИТЕ

Всички острови на Малдивите са коралови, така че е строго забранено изнасянето на корали от държавата или увреждане на крайбрежната зона. Нарушаването може да доведе до сериозни глоби. Алкохол е разрешено да се консумира от туристите само на островите, въпреки,че има и острови на които освен хотели има и живеещо местно население - там е забранена консумацията на алкохол дори и в хотела.

Внасяне и изнасяне на алкохол от държавата е забранено.

Хотел Трансфер Куверт Нова Година - възрастен/ дете - в USD
Adaaran Club Rannalhi моторна лодка 200/ 100 до 14.99 год.
Cinnamon Dhonveli моторна лодка 140/ 70 6-14.99 год.
Embudu Village моторна лодка включен в цената
Fihalhohi Island Resort моторна лодка 75/ 38 до 11.99 год.
Meeru Island Resort & Spa моторна лодка 125/ 65 до 14.99 год.
Sun Siyam Iru Veli хидроплан включен в цената

УСЛОВИЯ

При направена резервация, в рамките на 24 часа следва да се заплати депозит по договора за организирано туристическо пътуване в размер на 1000 (хиляда) лева за лица над 18 годишна възраст и 500 (петстотин) лева за лица под 18 годишна възраст. Доплащането се извършва в срок до 30 (тридесет) календарни дни до датата на отпътуване.

 • Пътуването ще се осъществи при минимум 100 туриста. Срок за уведомление за несъбран минимум - до 25 дни преди датата на заминаване.
 • Пътуването е без медицински изисквания за имунизации. Изискава се отрицателен PCR тест при влизане в страната, който да е направен 96 часа преди дата на пристигане в страната. Задължително на английски език!
 • COVID-19 - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.
 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва най-късно до 3 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия се определя от крайната цена на туристическия пакет. Повече информация в офиса на фирмата. Клиента е длъжен да се запознае обстойно с правилата и възможностите на този тип застраховка.

В случай на обявено "извънредно положение", "световна пандемична обастановка" или каквато и да било ситуация свързана с COVID-19, което прави невъзможно осъществяването на пътуването поради затворени граници или забрана на гражданска авиация, Туроператора възстановява на Пътуващия внесените плащания в пълен размер до 7 (седем) работни дни от датата на отмяна на пътуването и официалното съобщаване на страните.

 • В случай, че има изискване на задължително тестване на пътуващите, всички разходи по това тестване са за сметка на пътуващите, като туроператора  се задължава да ги уведоми за наличието на такова изискване на властите. Туроператорът не носи отговорност за резултатите от направените тестове за COVID-19, както и последниците свързани с това.

При отказ по лични причини или други, които са извън описаните - клиента губи всички внесени суми както следва:

 • От 80 до 30 дни преди датат на отпътуване - внесения депозит
 • От 29 до 0 дни -100% от стойността на туристическия пакет
 • В случай, че Потрбителя прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

Потребителят има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 7 дни преди дата на пътуване при чартърни програми. При редовни полети ако това е възможно, то клиента се задължава да заплати на Туроператора само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

 • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане.
 • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, декларация за съгласие на пътуване с нотариална заверка от единия или двамата родители в зависимост от ситуацията!

РЕЗЕРВИРАЙ

Сподели с приятели: