ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНАТА В ПРАГА 15-18.10.2020

ПРОГРАМА

През октомври (15-18.10.2020) в Прага за поредна година е планирано грандиозното светлинно шоу, наречено SIGNAL PRAGUE - с помощта на свръх модерна светлинна технология и изобретателността на артисти от цял свят. В рамките на 4 вечери прожектори и лазерни лъчи осветяват по уникален начин магическата чешка столица и превръщат старинните фасади в живи картини. Гигантски светлинни скулптури, изригващи огнени инсталации, прожекции върху вода са само част от визуалното преживяване, за което Прага ангажира артисти от цял свят. Със сигурност събитие, което се помни дълго!

Програма :

Първи ден:
Среща на летище София, Терминал 2 в 08:20 ч.. Отпътуване за Прага с директен полет в 10:20 ч. Трансфер до хотела (около 30 минути), настаняване. Информационна среща - екскурзоводът ще ви ориентира в района около хотела и ще се погрижи за комфортния престой с полезна и практична информация.
Туристическа програма "В СЪРЦЕТО НА СТАРА ПРАГА" с екскурзовод на български език: Националния музей; Вацлавския площад, заобиколен от впечатляващи сгради с великолепни фасади; статуята на покровителя на Прага - Св. Вацлав; "Златния кръст"; малките улички в сърцето на стария Град; Староместкия площад с готическата катедрала „Дева Мария пред Тин”; монумента на Ян Хус, красивата барокова църква „Свети Николай”; двореца Кински; Староместкото кметство и Пражкия меридиан, разположен на мястото, където точно в 12 ч. е падала сянката на колоната на Дева Мария; емблематичната часовникова кула и най-стария работещ астрономически часовник в света от 1410 г., който събира хиляди туристи на всеки кръгъл час в очакване на „разходката на Апостолите”. Централният район на Прага - "Старе место", основан през 9-ти век, впечатлява с изящната си архитектура и хармоничното съчетание на сгради в различни архитектурни стилове – готика, барок, ренесанс…
* По желание /с предварителна заявка и заплащане/ - КРУИЗ ПО ВЪЛТАВА* (Продължителност: 1 час; може да се проведе и в друг ден от програмата).
Свободно време.
В района на Стария Град и около Староместкия площад често се провеждат импровизирани концерти на гастролиращи артисти и музиканти, а в плетеницата от калдъръмени улички на Стария Град, между историческите сгради в стил готика, барок, ренесанс или рококо ще откриете сувенирни магазини, галерии, музеи, разнообразни битови ресторанти, бирарии и кафенета.
Нощувка.

Втори ден:
Закуска. Туристическа програма "ОТ ПРАЖКАТА КРЕПОСТ ДО СТАРИЯ ГРАД" с екскурзовод на български език: Пражката крепост (служела за резиденция на князе и крале, а днес - седалище на Президента на Чехия), готическата катедрала "Свети Вит" с витражите от цветно стъкло, един от които - дело на прочутия майстор на сецесиона Алфонс Муха, Владиславската зала, манастира Св. Георги, дворците Шварценберг и Щернберг (и двата - част от националната галерия на Прага)  на Храдчанския площад, откъдето се открива величествена гледка към река Вълтава и цяла Прага със забележителните и кули. Обиколката продължава по улица Нерудова към Малостранския площад и към бароковия храм Св. Николай, за да може романтичните малострански улички да ни изведат до Малтийския площад и артистичната "стена на Джон Ленън". Следват остров Кампа с мостчето на влюбените над Дяволския канал и най-голямата забележителност на Прага - Карловия мост (от XIV в.). Живописната гледка към река Вълтава и забележителните исторически скулптури на моста се комбинират по вълшебен начин със съвременните творби на местни художници, карикатуристи и с джаз изпълненията на уличните музиканти. А най-старата запазена статуя на моста – на чешкия светец Йоан от Непомук,  по традиция сбъдва желания, за този, който я докосне на правилното място. Разходката продължава към Стария Град - статуята на великия Карл IV, комплекс Клементинум (където се намира най-красивата барокова библиотека на Прага - може да се посети в свободното време) и лабиринта от тесни калдъръмени улички, примамващи да се изгубим в пъстрата какафония от дюкянчетата за сувенири, изкусителни кафенета и бирарии.

* По желание /с предварителна заявка и заплащане/, следобяд - "КУТНА ХОРА - МАГИЯТА НА СРЕДНОВЕКОВИЕТО" - автобусна екскурзия с екскурзовод на български език. Разположен на 60 км. от Прага, градът е втори по значение в Бохемия след Прага. До края на ХIII век в него се добива една трета от среброто в Европа, а по-късно той става и седалище на кралската власт. Заради прекрасните запазени сгради с типична архитектура от Средновековието, неповторимия каменен фонтан от 15 век и емблематичната панорама, Кутна Хора е включен в списъка на ЮНЕСКО за световно и културно наследство. Екскурзията включва пешеходна разходка в историческия център, посещение на царския монетен двор - където, под надзора на италиански специалисти, се е сечал известния пражки грош; посещение на величествената готическа църква Св. Варвара (доплаща се входна такса) - оказала влияние върху архитектурата на цяла Централна Европа и на уникалната църква-костница в Седлец (доплаща се входна такса) от 14 век, чийто внушителен интериор е направен от 40 000 човешки скелета.
Нощувка. 

Трети ден:
Закуска. Свободно време с възможност за посещение на музеи или една от двете екскурзии:
* По желание /с предварителна заявка и заплащане/ - "КАРЛОВИ ВАРИ - СПА БИЖУТО НА ЧЕХИЯ" - автобусна екскурзия с местен екскурзовод на български език. Заедно ще посетим един от най-красивите и известни курортни центрове в Европа. Създаден през 14 век, Карлови Вари е любимо място за посещение от известни личности като руският цар Петър I, Франц Кафка, Казанова, Бетовен, Моцарт и много други. Градът е известен и с международния филмов фестивал „Кристалният глобус”, за който всяка година в града пристигат световноизвестни кинозвезди. Ще се разходим по прекрасните улици, от които бликат множество минерални извори, украсени с дизайнерски чешми - покрай фестивалния хотел Термал, прочутите карловарски Колонади, големия Гейзер, бароковата църква Мария Магдалена, емблематичния хотел Пуп, където е сниман касовият хит за Джеймс Бонд "Казино роял".
През свободното време можете да опитате традиционните вафлички "оплатки" или "кралската" напитка - билковия ликьор „Бахеровка”, който се прави с прочутата лековите вода. 

* По желание /с предварителна заявка и заплащане/ - "ПРИКАЗКИ ЗА ЗАМЪЦИ - ХЛУБОКА И ЧЕШКИ КРУМЛОВ" - автобусна екскурзия с екскурзовод на български език:

Чехия има безброй замъци, но нито един не може да се мери по „приказност” с Хлубока. Това е замъкът, в който са снимани редица приказки, замъкът на чешките филмови принцеси. Построен е през 13-ти век в английски готически стил, а през вековете често сменя господарите си, като днес представлява впечатляващ калейдоскоп от различни стилове – готически, ренесанс, барок и романтизъм. Замъкът впечатлява посетитетелите си още от входната зала с пищните дърворезби и украси, с красиво изрисуваните тавани на кръглите салони, разположени в кулите, както и с множество запазени исторически предмети като златната шейна, рицарски доспехи и едни от първите прототипи на телефон и прахосмукачка.
Град Чешки Крумлов е разположен в живописна извивка на река Вълтава. Прекрасните лъкатушещи улички, запазили своя средновековен облик, ще ви очароват с цветните фасади на сградите, приютили множество занаятчийски дюкянчета, китни ресторантчета, музеи и галерии. Обиколката започва от подножието на най-голямата забележителност – замъкът, който е бил седалище на управляващите фамилии, а кръглата му кула в ренесансов стил с астрологични и алхимични знаци присъства на всички панорами на града. Минавайки по малките улички, ще стигнем до готическата църква „Св. Вит” и до централния площад, запазил автентичния си средновековния облик - пъстри аркади с готически и ренесансови фасади на къщите. Ако отделите от свободното си време за хубав обяд, можете да опитате традиционното ястие с шаран, който е местният специалитет.

 * По желание /с предварителна заявка и заплащане/: Бутиков джаз круиз по р. Вълтава с начален час 20:30 ч. (може да се предложи и в друг ден от програмата).

Четвърти ден:
Закуска.
Свободно време за самостоятелно разглеждане на Прага или:
* По желание /с предварителна заявка и заплащане/ - "ЗАМЪКЪТ КАРЛЩЕЙН - В ЦАРСТВОТО НА КАРЛ IV" - автобусна екскурзия с екскурзовод на български език. Замъкът е отдалечен на около 30 км от Прага, извисява се сред хълмовете над едноименното селце Карлщейн и е символ на чешкото кралство от периода на разцвета на готиката. След столицата Прага, това е най-посещаваният туристически обект в Чехия. Градчето днес е същинско курортно селище с множество китни магазинчета за сувенири. Крал Карл IV построил този средновековен замък между 1348 до 1357 г. с цел да защити короната и бижутата на Свещената Римска империя. Обиколката включва исторически интериори на 1-ви и 2-ри етаж на императорския дворец и част от Марианската кула с ценни мебели от XIV-XIX век. (Залата на придворните, Рицарската зала с параклиса "Св. Никола", двора на Марианската кула, спалнята на императора, съкровищницата - където се намира копие на средновековната корона на кралете на Бохемия и др.)
Важно: От паркинга за автобуси до входа на замъка се върви пеша около 20 минути по хълмиста алея - с лек наклон. Екскурзията не е подходяща за туристи с ограничена подвижност!

Среща за трансфер до летището. Отпътуване за София с директен полет на България Ер в 16:25 ч.

ЦЕНИ И ДАТИ

ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНАТА В ПРАГА 15-18.10.2020 ГОДИНА

Настаняване, ВВ ibis Wencelsas Square 3*, център Tosca 3*, център Downtown 4*, център
Промоционална цена Редовна цена Промоционална цена Редовна цена Промоционална цена Редовна цена
Възрастен на редовно легло 669 769 719 819 819 899
Възрастен на допълнително легло 639 739 699 799 799 879
Дете до 11.99 год. на допълнително легло 609 709 679 779 779 859
Доплащане за единично настаняване 250

Посочените цени са в лева, на човек за пакет.

Промоционалните цени са валидни за ранни записвания, до изчерпването на ограничен брой места по промоцията.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

 • Самолетен билет София - Прага - София с директен полет на България Еър
 • Летищни такси, салонен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг на човек
 • 3 нощувки със закуски в хотел по избор - Ibis Wenceslac Square 3*, Tosca 3* или Downtown 4*
 • Трансфери летище - хотел - летище
 • Туристическа програма "В сърцето на Стария Град"
 • Туристическа програма "От Пражката крепост до Стария Град" с местен екскурзовод на български език
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗД Евроинс с покритие 7 000 евро

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

 • Градска такса - заплаща се на рецепция на хотела (1,50 € на човек на ден, таксата се заплаща на място - на екскурзовода по време на информационната среща, в първия ден от програмата);
 • Задължително ползване на слушалки по време на пешеходните обиколки: 3 € на човек на ден (заплащат се на място - на екскурзовода по време на информационната среща, в първия ден от програмата);
 • Разходи за градски транспорт - мин.3-4 билета по 24 CZK~1 € или карта за цялата градска мрежа за 3 дни 310 CZK~13 €;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" към ЗАД "Армеец" - препоръчителна (покрива анулационни такси, в случай че туристът не може да осъществи пътуването по здравословни или други основателни причини според общите условия на застрахователя)

ПОЛЕЗНО

Забележка: Възможни са размествания на туровете в дните от програмата с цел оптимизация и съобразно заявките.

Полетни детайли:
FB 301 15OCT SOFPRG 1015 1115
FB 302 18OCT PRGSOF 1625 1915
*възможни са промени

Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите. Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да се заявят още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

Застраховката "Помощ при пътуване в чужбина" е валидна за ЦЯЛ СВЯТ с изключение територията на Република България и страната на постоянно местожителство на Застрахования (в случай, че е различна от България).

Обществен транспорт

Метрото, автобусите и трамваите се движат ежедневно от 04:00 до 00:15 часа. След това преминават на нощен режим – на 30 мин. Разписанието и маршрутът можете да намерите на всяка спирка. Билети се продават в будките за вестници, в магазините TRAFFIC или от автоматите в метростанциите. Билетът за всички видове транспорт е един и същ, като задължително трябва да се валидира при качването. Билетите в Прага са валидни за определен период от време, т.е. възможно е прекачване (prestupni) в рамките на валидността. Има билети за 30 мин (24 крони; 12 крони за деца от 6 до 15 години) и за 90 мин (32 крони; 16 крони за деца от 6 до 15 години) - това означава, че можете да се возите на колкото искате превозни средства в рамките на валидността, която се отчита от момента на валидирането на билета в първото превозно средство. Има карти за 1 и 3 дни съответно 110 и 310 крони, но въпреки че Прага е сравнително голям град, повечето забележителности са на пешеходно растояние една от друга. За деца 6 до 14 г. вкл. се предлагат билети от 12-16 CZK и дневни карти от 55 CZK.

Таксита
Пътуването с такси в Прага често се оказва скъпо. Избирайте само таксита с табела и номер (обикновено е залепен на стъклото). Избягвайте да спирате такси на улицата, по-добре поръчайте от хотела си.

Понятието "близо до центъра" няма точна рамка, защото центърът на Прага е широка зона, а и защото градският транспорт е перфектно развит и за броени минути може да се стигне до всяка точка в града много бързо и удобно. Центърът може удобно да се обходи и пеша.

Валута
В Чехия местната валута е чешката крона. Добър вариант е да обмените достатъчно пари още в България. За изгоден курс се счита около 26 крони за 1 евро. Ако все пак ви се наложи да обменяте в Прага, можете да изтеглите пари от всички банкомати директно от дебитната си карта в крони с малка комисионна за превалутиране. Третият вариант са обменните бюра, където трябва да бъдете внимателни. В района около центъра обикновено курсовете са около 24 крони за евро. Не се подвеждайте, ако намерите по-висок курс. Обикновенно това е курс за обмяна на сума над 500 евро, а вдруги случаи се начислява допълнителна комисионна за услугата. Което и място да изберете, преди да направите обмен на валута, информирайте се предварително колко точно крони ще получите за сумата, която сте готови да обмените.

Други
- Обществени тоалетни може да откриете във всяка метростанция, а около туристическите забележителности има специално изградени. Таксата е между 5 и 10 крони.
- Водата в Прага е напълно годна за пиене. В града на много места ще откриете чешми, откъдето спокойно можете да пиете. Ако все пак предпочитате да си купите минерална вода от магазина, бутилка от 1.5 л струва между 16 и 30 крони.

Валута: 1 EUR = 25 CZK (чешка крона)

Часово време: България 12 ч. Чехия 11 ч.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната (за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител – нотариална заверка съответно от единия или двамата родители). Няма изисквания за визи. Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Какво още можете да посетите:

Забавления за деца:

Музей на Лего:
Адрес: Narodni 31 - Praha 1
Пражкият музей на Лего е най-голямия по рода си в Европа и предлага над 2000 построени лего модела, разделени в 20 тематични изложби. Към музея има магазин, в който можете да намерите конструктори от стари серии, които не се предлагат никъде другаде.

Зоологическата градина в Прага - едно от най-посещаваните места в чешката столица.
Адрес: U Trojskeho zamku 3/120, 171 00 Praha (автобус 112 от Надражи Холешовице на линия на метрото C)
Разполага с 10 павилиона, 150 експозиции, 2 ресторанта, 7 бюфета, седалков лифт, влакче, миниатюрен басейн, катерушки и 570 декара площ. По списък, към 31.12.2014, в нея живеят 4 727 животни от 654 вида. През 2008 г. списание Форбс я нарежда между 7-те най-добри в света.

Музей на алхимията
Haštalská 795/1 110 00 Praha 1
Тази атракция ще се хареса на широк кръг посетители - от деца на около 7-годишна възраст до възрастни. Музеят е перфектният избор за посетителите на Прага, които искат да преживеят прекрасната история и легенди на града от късносредновековните до  предмодерните времена, когато науката и мистицизмът са били тясно свързани.

Аквариум Морски свят
Vystaviste, Holesovice, Прага 7
Най-големият аквариум в Чешката република, идеален за пoсещения с деца. Разполага с гигантски резервоар за риби, съдържащ 100 000 литра морска вода. Разполага с красиви масиви от риби с възможност за хранене на разстояние, корали, акули, змиорките и други.

Хълмът Петржин е една от най-популярните туристически атракции в Прага. Пражката "айфелова кула" е с височина 60 м., а от терасата на върха се открива чудна гледка към целия град. До хълма се стига с въжена линия (от трамвайна сирка Ujezd) или пеша през красивите градини и паркове в близост до Страховския манастир. Сред забавленията е и любимата атракция за деца - огледалният лабиринт в стар стил.

Музей на духовете и легендите в Прага
Mostecká 18, Prague 1
Ще го откриете на една уличка близо до Карловия мост, сгушен в тунелче между две сгради.
В този необичаен музей около вас застрашително ще оживеят старите пражки легенди. Тук ще научите много градски истории за разгневени призраци, бродещи нощем из Прага. На входа ще ви посрещне Смъртта. Високата й фигура, наметната с черен плащ, се е надвесила над огромна книга с пражки митове и легенди. Страници от оригиналната някогашна книга висят по стените наоколо.

****************

Пътуващият има право да се откаже от пътуването, без да дължи анулационна такса, след като е отправил писмено предизвестие в рамките на деня, в който се е записал и е платил първоначалната вноска. От деня, следващ деня на записването до 31 дни преди датата на заминаване, таксата за отказ от пътуване е в размер на изискуемия минимален депозит - 30% от основния пакет; в периода от 30 дни преди датата на заминаване до датата на заминаване включително, таксата за отказ от пътуване е в размер на общата крайна цена на туристическия пакет.
Пътуващият има право да преотстъпи своето пътуване на друго лице,  което отговаря  на  всички  изисквания, приложими към сключения договор, само с писмено предизвестие не по-късно от 21 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет. В случай че от това преотстъпване произтича заплащане на глоби по вече оформени пътнически документи – самолетни, фериботни или други билети, пътуващият дължи тяхното заплащане при сключването на договор за туристическия пакет на друго лице.

****************

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 25 пътуващи.
Краен срок за уведомяване, в случай на несъбран минимален брой: не по-късно от 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

****************

Хотели по програмата "Есен в Прага":

Хотел ЕА Tosca 3* се намира в историческия квартал Vinohrady, на 15 минути пеша от Вацлавския площад. В непосредствена близост до хотела площад (Namesti Miru) се намират емблематичната катедрала Св. Людмила в стил неоготика (от 1888 г.), театър Винохради (от 1907 г.), Националния дом на Винохради в стил неоренесанс (от 1894 г.) и много други. Старoместкият площад с известния астрономически часовник е леснодостъпен пеша (за около 20 минути) или с градски транспорт (трамвайната спирка и метро линия А са в непосредствена близост). Хотелът предлага на гостите си комфортни стаи в традиционен стил, оборудвани с телевизор, сейф, самостоятелна баня и безплатна Wi-Fi интернет връзка.

Хотел EA Downtown 4* се намира в Прага 1, в непосредствена близост до Вацлавския площад, който граничи със Стария Град. Хотелът предлага на гостите си комфортни стаи в традиционен стил, оборудвани с минибар, телевизор и сателитни канали, сейф и баня с душ. Двата хотела се намират на 10 минути пеша един от друг.

УСЛОВИЯ

Условия за плащане: мин. депозит за записване -30% от основния пакет; доплащане - до 30 дни преди датата на отпътуване.

Промоционалните цени са валидни за ранни записвания, до изчерпването на ограничен брой места по промоцията.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ /по желание; заявяват се и се заплащат в България до 30 дни преди отпътуването/:

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е препоръчително те да се заявят още с първоначалната резервация, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
1. Круиз по Вълтава: 28 лв на турист; Деца до 2,99 г. - безплатно; Деца 3-11 г.: 22 лв (може да се проведе във всеки ден от програмата)
Цената включва билет за разходка по Вълтава с туристически кораб (1 час) и такса резервация. До круизното пристанище може да се стигне пеша или с градски транспорт.

2."КУТНА ХОРА - магията на Средновековието"- полудневна автобусна екскурзия: 80 лв на турист при мин. 15 записани; За деца 2-11,99 г.: 60 лв (Маршрут: Прага - Кутна Хора: 60 км.; Продължителност: около 6 часа);
Цената включва: транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводска беседа по време на пътуването, пешеходен тур с посещение на Костницата в Седлец, катедралата Св. Варвара и монетния двор;
Цената не включва входни такси - ориентировъчни цени: Костницата в Седлец: ~90 CZK; за деца 6 – 15 г.: 50 CZK; за възрастни над 65 г.: 90 CZK; за катедралата Св. Варвара: ~120 CZK; за деца 6 – 15 г. и за възрастни над 65 г.: 60 CZK (заплащат се на място).

3. Екскурзия по желание за третия ден от програмата (избира се една от двете):

"КАРЛОВИ ВАРИ - спа бижуто на Чехия" - целодневна автобусна екскурзия: 85 лв на турист при мин. 20 записани туристи; 65 лв за деца 2-11,99 г. (Маршрут: Прага - Карлови Вари: ~130 км.; Продължителност: около 8 часа);
Цената включва: трансфер с лицензиран автобус, екскурзоводска беседа по време на пътуването, пешеходен тур в центъра на Карлови Вари с екскурзовод на български език;
Цената не включва: ползване на слушалки: 3 € на човек (заплащат се на място - на екскурзовода по време на информационната среща в първия ден от програмата);
или
"ПРИКАЗКИ ЗА ЗАМЪЦИ - Хлубока и Чешки Крумлов" - целодневна автобусна екскурзия: 95 лв на турист при мин. 20 записани туристи; 70 лв за деца 2-14,99 г. (Маршрут: Прага - Чески Крумлов: 170 км.; Продължителност: около 9 часа);
Цената включва: транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводска беседа по време на пътуването, пешеходен тур в Чешки Крумлов и екскурзоводкса беседа с местен гид в замъка Хлубока.
Цената не включва входни такси (заплащат се на място): билет за влакче – 50 CZK и входна такса за замъка "Хлубока" – ориентировъчни цени: 210 CZK/~8 €; за деца 6-18 г. и възрастни над 65 г.: 150 CZK/~6 €; Възможно е измененение в цените на входните такси.
4."ЗАМЪКЪТ КАРЛЩЕЙН - в царството на Карл IV" - полудневна автобусна екскурзия: 75 лв на турист при минимум 12 записани туристи; за деца до 12 г.: 60 лв (Маршрут: Прага - Карлщейн: ~35 км.; Продължителност: около 4 часа);
Цената включва: транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводска беседа по време на пътуването, входна такса за обиколка на замъка с местен гид 55 минути с превод на български език и такса резервация за фиксиран час за вход;
Важно: От паркинга за автобуси до входа на замъка се върви пеша около 20 минути по хълмиста алея - с лек наклон. Екскурзията не е подходяща за туристи с ограничена подвижност!

5. БУТИКОВ ДЖАЗ КРУИЗ ПО ВЪЛТАВА с джаз-блус концерт на живо (вечерен):
Опция 1: 59 лв на човек (включва билет с гарантирано място, аперитив за "добре дошли"; не включва храна);
Опция 2 с вечеря: 90 лв на човек (включва билет с гарантирано място, аперитив за "добре дошли", вечеря по предварително заявено меню /предястие, основно ястие - пилешко, свинско или вегетарианско по избор и десерт/ - моля, заявете вида меню с резервацията)
Цената включва: круиз по Вълтава /около 2,5 ч./, меню по избор, напитка за "добре дошли", концерт с изпълнения на живо на популярни чешки джаз музиканти, такса резервация.
Цената не включва: напитки и трансфер до пристанището, което се намира в центъра на Прага.

!!!ВАЖНО!!! Всички допълнителни услуги са свързани с предварителни резервации и затова трябва да бъдат заявени и предплатени заедно с резервирането на туристическия пакет.

РЕЗЕРВИРАЙ

Сподели с приятели: