За нас

Туристическа агенция Антеа Травел ЕООД е лицензиран туроператор с лиценз № РК-01-7845. Туроператорът е сключил застрахователен договор "Отговорност на туроператора" със ЗД Евроинс - полица номер 03700100003206 валидна до 10.03.2022 год., съгласно чл. 42 от Закона за туризма.
Туроператор Антеа Травел, предлага широка гама от туристически услуги, свързани с организирането на Вашето пътуване, улеснявайки максимално подготовката и провеждането му:
- хотелско настаняване в България на ниски цени
- пътуване със самолет  - винаги най-оптималния за вас вариант
- хотелско настаняване в чужбина  - използваме професионални резервационни системи
- най-добрите партньори по различните дестинации, за да предоставим пълния туристически пакет - чартърен полет, хотел, трансфер, семинар, делова среща, презентация, коктейл или друго фирмено мероприятие
- и не на последно място - допълнителни туристически услуги като застраховки, транспорт, визи, преводи и легализации на документи за пътуване.

Изпълнението на договора по проект BG16RFOP002-2.092-0380-C01 за безвъзмездна финансова помощ цели да осигури на Антеа Травел ЕООД оперативен капитал за преодоляване на недостига на средства или лиспа на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID 19.
По проекта се осигуряват оборотни средства, с които дружеството да посрещне част от разходите си за оперативен капитал, чиято стойност се калкулира в стойността на предоставяната туристическа услуга.
Общият ефект от изпълнението на поекта е осигуряване на икономическа стабилност и по-лесно преодоляване на последиците от пандемията COVID 19.